Ege Postası
Geri

İYİ Partili Çıray’dan 23 Nisan’da tek kişilik ‘alternatif’ tören 

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 101. yılı, pandemi gölgesinde kutlanırken İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, farklı bir törene imza attı.
İYİ Partili Çıray’dan 23 Nisan’da tek kişilik ‘alternatif’ tören 
Haberler / Yerel Politika
23 Nisan 2021 Cuma 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin kuruluşunun 101. yılı, pandemi nedeniyle ikinci kez, buruk kutlanıyor.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken belediye ve kurumların kutlama yapmaları da yasaklandı ve yalnızca kısa tören yapılmasına izin verildi.

Salgın gölgesinde geçen ikinci 23 Nisan’da İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, farklı bir törene imza attı. Çıray, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykelinin önüne tek başına gerçekleştirdiği törenle çelenk koydu.

Çelenk törenini sosyal medya hesabından paylaşan Çıray, şu ifadeleri kullandı; “Çelengimi koydum.. Saygı duruşunda bulundum. Başta Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nı yapan Meclis üyelerimize, kurucu ve kurtarıcılarımız hayır dua ettim.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası